SKŁADNIKI ZESTAWÓW

ZESTAW NR 1. TOKYO 

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 68,09%, ŁOSOŚ 16,14%,OGÓREK 7,10%,PALUSZEK KRABOWY 4,74%,AVOKADO 2,37%,KREWETKA TYGRYSIA 2,13%, FASOLKA SZPARAGOWA,NORI, KAMPYO, OSHINKO, POR, SOS SOJOWY, CUKIER, JAJKO, SÓL,NORI,MAJONEZ, KIMCHI BASE, CHILLI,SOS UNAGI ,MASAGO ORANGE UPRAŻONE ZIARNA SEZAMU

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 2. OSAKA

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 66,61%,ŁOSOŚ 15,29%,OGÓREK 6,95% ,AVOKADO 2,32%,FASOLKA SZPARAGOWA,NORI, MAJONEZ, KAMPYO, OSHINKO, POR, SOS SOJOWY, CUKIER, JAJKO, SÓL, KIMCHI BASE, CHILLI,SOS UNAGI ,MASAGO ORANGE,UPRAŻONE ZIARNA SEZAMU

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 3. KYOTO 

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 58,94%,OGÓREK 6, 10%, ŁOSOŚ 5, 08%, PALUSZEK KRABOWY 5,08%, FASOLKA SZPARAGOWA 4,07%, TUŃCZYK 3, 56%, AVOKADO 3, 15%, JAJKO 2,74%, SEREK ŚMIETANKOWY(SEREK ŚMIETANKOWY, SÓL, SUBSTANCJA ZAGĘSZCZAJĄCA, MĄCZKA CHLEBA ŚWIĘTOJAŃSKIEGO) 2,03%, KAMPYO 2,03%, OSHINKO, POR, SOS SOJOWY, CUKIER, SÓL, NORI, MAJONEZ, CHILLI, MASAGO ORANGE, MASAGO GREEN, UPRAŻONE ZIARNA SEZAMU

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 4. SAIPAN

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 63,47%,OGÓREK 9,82%,ŁOSOŚ 5,90%,PALUSZEK KRABOWY 5,90%,AVOKADO 5,43%,KREWETKA TYGRYSIA 2,66%,MAJONEZ, KIMCHI BASE, CHILLI, FASOLKA SZPARAGOWA,NORI, KAMPYO, OSHINKO, POR, SOS SOJOWY, CUKIER, JAJKO, SÓL NORI,SEREK ŚMIETANKOWY(SEREK ŚMIETANKOWY, SÓL, SUBSTANCJA ZAGĘSZCZAJĄCA, MĄCZKA CHLEBA ŚWIĘTOJAŃSKIEGO),SOS UNAGI ,MASAGO ORANGE,UPRAŻONE ZIARNA SEZAMU

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 5. MIKI

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 68,94%, ŁOSOŚ 5,08%,TUŃCZYK 3, 56%, JAJKO 2,74%, KREWETKA 3L 2,89%, TILAPIA 2,09 %, OCET SÓL, CUKIER

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 6. KOBE 

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 63,67%,OGÓREK 7,78%,PALUSZEK KRABOWY 6,77% ,AVOKADO 3,64%,OSHINKO 3,28% ,ŁOSOŚ 2,16%KREWETKA TYGRYSIA 2,07%, KOPEREKGROSZEK CUKR OWY,TUŃCZYK,JAJKO,NORI,SEREK ŚMIETANKOWY(SEREK ŚMIETANKOWY, SÓL, SUBSTANCJA ZAGĘSZCZAJĄCA, MĄCZKA CHLEBA ŚWIĘTOJAŃSKIEG O),KAMPYO,MAJONEZ, KIMCHI BASE, CHILLI,POR,SOS UNAGI ,KETCHUP, SOS SOJOWY, CUKIER, SÓL, BULION RYBNY,MASAGO ORANGE,MASAGO GREEN,UPRAŻONE ZIARNA SEZAMU

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 7. SAKAI 

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 64,27%,ŁOSOŚ 8,94%,OGÓREK 7,63%,AVOKADO 3,50%,TUŃCZYK 3,13%,KREWETKA TYGRYSIA 2,44%,PALUSZEK KRABOWY SEREK ŚMIETANKOWY(SEREK ŚMIETANKOWY, SÓL, SUBSTANCJA ZAGĘSZCZAJĄCA, MĄCZKA CHLEBA ŚWIĘTOJAŃSKIEGO),KREWETKA 3L,GROSZEK CUKROWY ,MAJONEZ, KIMCHI BASE, CHILLI,NORI,JAJKO,SOS UNAGI ,KAMPYO,MASAGO ORANGE,OSHINKO,POR,KETCHUP, SOS SOJOWY, CUKIER, SÓL, BULION RYBNY,MASAGO GREEN,UPRAŻONE ZIARNA SEZAMU

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 8. MIDORI

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 43,24%,AVOKADO 12,01%,ŁOSOŚ 10,57%,PALUSZEK KRABOWY 6,01%,TILAPIA 5,77%,CEBULA MARYNOWANA 4,80%,KURCZAK PANIERKA 4,80%,OGÓREK, 4,80%, KREWETKA TYGRYSIA, 3,48%,TUŃCZYK,MAJONEZ, KIMCHI BASE, CHILLI,SOS UNAGI ,NORI,UPRAŻONE ZIARNA SEZAMU

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 9. FUTARI

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY58,11%,ŁOSOŚ 9,40%,OGÓREK 6,66%,AVOKADO 3,20%,KREWETKA TYGRYSIA 2,94%,PALUSZEK KRABOWY,2,78%,TILAPIA 2,22%,GROSZEK CUKROWY2,22%,TUŃCZYK,SEREK ŚMIETANKOWY(SEREK ŚMIETANKOWY, SÓL, SUBSTANCJA ZAGĘSZCZAJĄCA, MĄCZKA CHLEBA ŚWIĘTOJAŃSKIEGO ),JAJKO,KAMPYO,CEBULA MARYNOW ANA,OSHINKO,POR,NORI,MAJONEZ, KIMCHI BASE, CHILLI,KETCHUP, SOS SOJOWY, CUKIER, SÓL, BULION RYBNY ,MASAGO ORANGE,SOS UNAGI ,MASAGO GREEN,UPRAŻONE ZIARNA SEZAMU,, KOPEREK

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 10. KOGATA

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 59,71%,OGÓREK 5,90%,TILAPIA 4,40%,SURIMI 4,06%,ŁOSOŚ 3,70%,TUŃCZYK 3,11%,INARI 2,67%,AVOKADO2,53%,KOPEREK,KAMPYO,CEBULA MARYNOWANA,GROSZEK CUKROWY,KREWETKA TYGRYSIA,JAJKO,KREWETKA 3L,IMBIR,SEREK ŚMIETANKOWY,MAJONEZ, KIMCHI BASE,CHILLI,OSHINKO,POR,ORI,KETCHUP, SOS SOJOWY, CUKIER, SÓL, BULION RYBNY,MASAGO ORANGE,SOS UNAGI ,SEZAM CZARNY MASA- GO GREEN,SEZAM BIAŁY

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 11. NAKA

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 61,23%,ŁOSOŚ 6,72%,OGÓREK 6,39%,SURIMI 6,39%,TUŃCZYK 2,80%,AVOKADO 2,53%,KREWETKA TYGRYSIA 2,00% INAR,KOPEREK,TILAPIA,KAMPYO,GROSZEK CUKROWY,JAJKO,MAJONEZ, KIMCHI BASE, CHILLI,KREWETKA 3L,NORI,IMBIR,SEREK ŚMIETANKOWY, SOS UNAGI ,OSHINKO,POR,MASAGO ORANGE,KETCHUP, SOS SOJOWY, CUKIER, SÓL, BULION RYBNY,SEZAM CZARNY,MASAGO GREEN,SEZAM BIAŁY

Przechowywać w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki

ZESTAW NR 12. IDAI 

SKŁADNIKI: RYŻ ZAKWASZONY 60, 18%, ŁOSOŚ 5, 69%, OGÓREK 5, 08%, SURIMI 4, 71%, AVOKADO 4, 39%, TUŃCZYK 2, 86%, INARI 2, 47%, KOPEREKKREW- ETKA NOBASHI, KAMPYO, GROSZEK CUKROWY, TILAPIA, JAJKO, KREWETKA 3L, MAJONEZ, CHILLI, IMBIR, SEREK ŚMIETANKOWY, KURCZAK, NORI, OSHINKO, POR, SOS UNAG, KETCHUP, SOS SOJOWY, CUKIER, SÓL, BULION RYBNY, MASAGO ORANGE, CEBULA CZERWONA, SEZAM CZARNY, MASAGO GREEN, SEZAM BIAŁY

PRZECHOWYWANIE: w temperaturze 2-6 Stopni Celsjusza (maksymalnie 24 h)

ALERGENY:zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, ryby, nasiona soi,mleko ( łącznie z laktozą ), orzechy, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki